Behandelingen

State of the Art Braces

Damon® System

Vrijwel niet zichtbare slotjes Damon® Clear 2 hebben heldere voordelen boven de traditionele metalen slotjes. Damon® Clear 2 is onderdeel van het innovatieve Damon® System, welke elastiek-vrije slotjes combineert met high tech draden. Omdat er geen elastiekjes om de slotjes zitten verkleurt de beugel dus ook niet! Het is klinisch bewezen dat dit systeem tanden en kiezen snel en comfortabel beweegt met als resultaat een echt spectaculaire glimlach en een harmonieus gezicht.

Advanced Smile Design

All Digital

Ortho Blijdorp maakt gebruik van iTero® and 3shape® intra-orale scanners. Hierdoor is het niet meer nodig om te moeten 'happen' wat vaak in verband gebracht wordt met een knoeiboel en een onaangenaam gevoel. Al onze patiënten (en niet alleen die Invisalign hebben) hebben veel liever een 'kokhals-vrije' ervaring dan wat vroeger gebruikelijk was met het nemen van afdrukken door te happen in een slijmerig goedje.

For Teens and Adults!

Invisalign®

Invisalign® clear aligners zijn ontworpen om je leven te veranderen, niet om het te verstoren. Omdat de aligners uitneembaar zijn kun je ze gemakkelijk plaatsen en wegnemen om te blijven genieten van lekker eten, zonder beperkingen. Voor liefhebbers van contactsporten kunnen de doorzichtige aligners van Invisaling worden verwijderd voor je gaat spelen.

©2020 by OrthoBlijdorp          Privacy          Disclaimer          Contact