top of page

Techniek

1ad0e6_d250b052e4964025a27db2695bf66e1f~mv2.jpg

State of the Art Braces

Damon® System

Het innovatieve Damon® System, welke elastiek-vrije slotjes combineert met high tech draden. bestaat uit Damon Q2 metalen slotjes of uit vrijwel niet zichtbare slotjes Damon® Clear 2. Damon® Clear 2 heeft een voordeel omdat er geen elastiekjes om de slotjes zitten die verkleuren. 

Het is klinisch bewezen dat dit systeem tanden en kiezen snel en comfortabel beweegt met als resultaat een echt spectaculaire glimlach en een harmonieus gezicht.

Empower® 2

De metalen beugels van Empower 2 geven u de keuze uit een volledig interactief, volledig passief of gecombineerd Dual Activation™-systeem. Geavanceerde Smile Technology™ Empower 2 is ontworpen met het oog op comfort en de behandeldoelen van de orthodontist. Elke Empower 2-beugel is gebouwd volgens de hoogste standaard met toonaangevende, hoogwaardige technologie.

iteroscanner2.png

Advanced Smile Design

All Digital

Ortho Blijdorp maakt gebruik van iTero® and 3shape® intra-orale scanners. Hierdoor is het niet meer nodig om te moeten 'happen' wat vaak in verband gebracht wordt met een knoeiboel en een onaangenaam gevoel. Al onze patiënten (en niet alleen die Invisalign hebben) hebben veel liever een 'kokhals-vrije' ervaring dan wat vroeger gebruikelijk was met het nemen van afdrukken door te happen in een slijmerig goedje.

1ad0e6_54d19a80a077487c9b42c831a8161e2f~mv2.jpg

For Teens and Adults!

Invisalign®

Invisalign® clear aligners zijn ontworpen om je leven te veranderen, niet om het te verstoren. Omdat de aligners uitneembaar zijn kun je ze gemakkelijk plaatsen en wegnemen om te blijven genieten van lekker eten, zonder beperkingen. Voor liefhebbers van contactsporten kunnen de doorzichtige aligners van Invisaling worden verwijderd voor je gaat spelen.

bottom of page